Wat een heerlijk weekend!

Delen

Hebben jullie ook zo genoten van het weekend ? Wat een heerlijk weertje.
De boot weer uit de stalling gehaald en de Nieuwkoopse plassen op gegaan om foto’s te maken. Stel je vindt fotograferen leuk je houd van natuur en van de Nieuwkoopse plassen. Dan kan je een keer mee met mij op foto-excursie. Er zijn nog een paar plekjes vrij in de boot op 14 april, 21 april, 18 april en 12 mei.
De excursie bestaat uit een vijf uur durende tocht per fluisterboot over de Nieuwkoopse plassen. Tijdens deze boottocht geef ik in de eerste plaats uitleg over fotografie maar ook over de natuur en de Nieuwkoopse plassen.
Deze workshop is te boeken voor:  € 129,95 incl. koffie/thee met wat lekkers. Voor reservering vul je het formulier in op deze website onder de button workshop. Daar vind je ook een filmpje over de workshop om alvast een beetje in de stemming te komen. Of je stuurt mij een mail.
#Fotoworkshop #Nieuwkoopseplassen #Natuurfotografie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Scroll naar top