Zwaan kleef aan

Delen

Deze zwaan heb ik al meerdere keren gefotografeerd.
Elke keer als ik met mijn bootje aan kom varen dan komt hij woest zwemmend op mij af. Daarbij veroorzaakt hij een grote boeggolf. Het lijkt dan ook alsof hij boos is en mij wil wegjagen.
Dit keer ben ik gewoon eens rustig blijven liggen met de boot hij kwam weer op ons af maar deed verder niks. Hij oogde eigenlijk best wel ontspannen en vriendelijk. Ja pronken met zijn veren dat deed hij wel.
En zeg nou zelf mooie veren heeft hij zeker. Ik weet dat zwanen een koppeltje vormen voor het leven. Het valt mij op dat deze zwaan eigenlijk altijd alleen is. Misschien zoekt hij alleen een beetje gezelschap.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Scroll naar top